A SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete 2018. december 7-én ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját. Az ünnepi rendezvényt Ózdon, a Holdfény étteremben tartották meg.

A meghívottak között ott volt a SINOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöksége, a Miskolci Helyi Szervezet, a Zempléni Helyi Szervezet, a Kazincbarcikai Helyi Szervezet tisztségviselői és alkalmazottai, valamint Ózd város polgármestere is tiszteletét tette.

Az ünnepséget Kovács Tibor, a helyi szervezet elnöke nyitotta meg, elmesélte röviden a helyi szervezet megalakulását és beszélt annak jelenlegi helyzetéről is. A köszöntő után felkérte Janiczák Dávid polgármester urat, hogy mondjon pár szót. A polgármester ezek után is szeretné támogatni a szervezetet, ahogy az elmúlt időszakban tette, és a jövőre nézve is reméli, hogy ilyen jó kapcsolat lesz a szervezet és a polgármesteri hivatal között.

A köszöntők után ünnepi műsor következett, melynek műsorszámait az Ózdon működő civil szervezetek ajánlották fel: volt táncos műsor és énekes előadás is. 2018-ban indult Ózdon jelnyelvi tanfolyam – egy ott tanuló lány mutatta be jelnyelven az Ismerős arcok együttes Nélküled című számát, és a SINOSZ Ózdi Helyi Szervezet tagjai is készültek egy rövid flash mobbal.

A műsor után vacsora következett, majd buli, tombolahúzás és torta is volt.

Ezúton szeretném megköszönni a segítséget a Holdfény étterem munkatársainak, a helyi elnökségnek, Szabóné Maruzsi Saroltának, a helyi szervezet ügyintézőjének és mindenkinek, aki segített az előkészületekben és a helyszínen is.

Bogár Georgina megyei titkár