Kedves Tagjaink! Kedves Látogatók!

2018. évben nemcsak Szövetségünk, hanem a SINOSZ országos, Budapest, Benczúr utcai székháza is elérte a 111 éves kort.

Régi, szép épületünk évtizedek óta nem esett át nagyobb felújításon, s ez bizony meglátszik a ház állapotán. Az alsó, alagsori falak és helyiségek vizesek, salétromosak, dohosak, ezért az átázott vakolat nagyon sok helyen leomlott már, sőt az ott tárolt bútorok és egyéb holmik is penészesek, a levegő egészségtelen.

Nagy öröm számunkra, hogy idén sikerült pályázati forrásokat találnunk az épület alapjának utólagos vízszigetelésére, így végre sor kerülhet ezekre az állagmegóvó munkálatokra! Ezzel párhuzamosan a Katasztrófavédelem biztonsági előírásai miatt székházunk fűtéskorszerűsítését is meg kell oldanunk, ez a másik nagy átépítési feladat szintén nem várhatott tovább!

Elindultak a bontási-építési munkák, melyek egyszerre folynak az épület több részén, s várhatóan novemberig eltartanak majd. A felújítás sajnos nemcsak öröm, hanem amíg elkészül, a munkálatokkal járó por, törmelék és zaj hónapokon át nagymértékben korlátozni fogja az épület használatát. Sorra ki kell ürítenünk a helyiségeket, ill. balesetvédelmi okokból sem lehet majd használni az épület jelentős részét, amíg az építkezés tart.

A felújítás miatt időszakosan szüneteltetnünk, ill. korlátoznunk kell a székházunkban megszokott lehetőségeket és szolgáltatásokat. A türelmeteket és megértéseteket kérjük tehát, hogy néhány hónap múlva együtt örülhessünk a megújult és korszerűbb OTTHON-nak!

Milyen változások várhatók átmenetileg?

  • Fővárosi, csütörtöki klubnapjainkat külső helyszínen, székházunk közelében tartjuk meg 8 alkalommal: június 7., 14., 21., 28., július 5., augusztus 16., 23., 30. napokon, 15:00-20:00 között. Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 10. További információ a titkároktól kérhető.

hétfő: 13-17
kedd: 9-13
szerda: 13-17
csütörtök: 13-17
péntek: 9-13 óráig

  • SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálat: az alagsorból a magasföldszintre költözött az ügyfélszolgálat. Ügyfélfogadás: előre egyeztetett időpontban kereshető fel. Időpont egyeztetéséhez kérjük, hogy jelezzétek szándékotokat az info@skontakt.hu e-mail címen. 
  • A Központi Jogsegélyszolgálat ügyfélfogadása egyelőre változatlan: dr. Gesztesi Anetta hétfőn és csütörtökön 14-17 óráig, a megszokott helyen, a recepció melletti irodában tart jogi tanácsadást.
  • Esélyegyenlőségi ügyfélfogadás: előzetes egyeztetés alapján. Időpontkérés e-mailben: laczka.zsanett@sinosz.hu, vagy központi telefonszámunkon: 06 1/3510434
  • Pénztár: előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe. Elérhetőségek: e-mail: palko.emese@sinosz.hu; tel: 06 70/953-6332.

Az okozott kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük és köszönjük megértő együttműködéseteket.

Az esetleges további változásokról és tudnivalókról időben tájékoztatást fogunk adni. Kérjük, figyeljétek honlapjainkat és Facebook-oldalainkat!