A SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte 2022. december 9-én. 16-21 óra között került sor az ünnepi összejövetelre Ózdon, a Holdfény étteremben.

Meglepően sokan ünnepelhettünk együtt, 51-en jöttünk össze! Mindenki asztala emblémázott ajándékkal, egy-egy kedves hóember figurával, 2 szaloncukorral és egy köszöntő kártyával volt díszítve.

A gyülekezést követően Bartkó Attiláné ózdi elnök asszony köszöntötte a résztvevőket, majd meglepetésként egy ének hangzott el jelelve, több résztvevő segítségével. Ezt követően az Ózdi Néptánc Egyesület egy karácsonyi műsort mutatott be. Dr. Kisida Tamás, a helyi szervezet megalapítója, az elmúlt 15 évről számolt be röviden, majd ezt követően legrégebbi tagjainkat köszöntöttük. Az étkezést követően ünnepi tortánkat fogyasztottuk el. Levora Sándorné Böbe a Szívklub elnök asszonya több számot is énekelt az este során.

Nagyon jó hangulatban, mindenki megelégedésére tölthettük együtt ünnepünket, ami részben a SINOSZ SzÉP pályázatából és az Ózdi Önkormányzat pályázatából valósult meg.