A SINOSZ Zempléni Helyi Szervezete 2018. március 17-én ünnepelte 20 éves jubileumát.

A rendezvényt Sátoraljaújhelyen, a Csillagfény Panzióban tartották meg 11 órától.

A meghívottak között ott volt a SINOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnökség, a Miskolci Helyi Szervezet, az Ózdi Helyi Szervezet, a Kazincbarcikai Helyi Szervezet tisztségviselői és alkalmazottai.

Az ünnepséget Fodor Ferenc helyi elnök nyitotta meg, röviden elmesélte a szervezet megalakulását, elmondta, hogy milyen nehéz helyzetben van a szervezet, hiszen közel 40 településen laknak a helyi szervezet tagjai.

A köszöntő után egy gyermektánccsoport adta elő a műsorát, majd pedig egy modern társastánc következett. A műsor után a jelenlévőket vendégül láttuk egy finom ebéddel, amely közben és után is halk zene szólt. Ebéd után következett a jubileumi torta.

A megyei szervezet közreműködésével a helyi szervezet megajándékozta a 40 éve folyamatosan a tagsághoz tartozó vendégeket. Így köszöntük meg, hogy ilyen régóta hűséges tagjai a szervezetnek.

Ezúton szeretném megköszönni a segítséget a Csillagfény Panziónak, Fodor Ferenc helyi elnöknek, és mindenkinek, aki eljött és együtt ünnepelte velünk a Zempléni Helyi Szervezet 20 éves jubileumát.

Bogár Georgina megyei titkár