Frissítés:

2021. január 18-án elindult a SINOSZ online időpontfoglaló felülete!
Tudnivalók: IDŐPONTFOGLALÁS

Kedves Tagjaink!

A 2020-as év a SINOSZ számára kihívásokkal teli volt, személyes találkozásainkat a Ti egészségetek védelmében lecsökkentettük. Biztosak vagyunk benne, hogy már Ti is várjátok a személyes összejöveteleket, melyekre reméljük, mihamarabb sor kerül.

Az idei év tapasztalatai alapján 2021-től az alábbi újításokat tervezzük bevezetni:

  • Programjaink tervezésénél figyelembe vesszük az online tér adta lehetőségeket, és emellett a személyes találkozások igényét is szem előtt tartjuk.
  • 2021. január 1-től a megyei titkárok látják el a helyi szervezetek feladatait. Az új megnevezésük megyei ügyintéző. Januártól az ügyfélfogadások alkalmával rájuk számíthattok személyes és online ügyintézés során is.
    A megváltozott, 2021 januárjától érvényes ügyfélfogadási időkről és elérhetőségekről itt tudtok majd tájékozódni: https://sinosz.hu/a-sinosz-tagszervezeteinek-ugyfelfogadasi-ideje/
  • Az év elejétől elindítjuk az online időpontfoglalási rendszerünket, mellyel szervezeteinknél kényelmesebbé és gyorsabbá válik az ügyintézés. Erről bővebb információk hamarosan. (ld. fent, a frissítésben)
  • Továbbra is lehetőség van átutalással rendezni a tagsági díjat és az igazolványgyártási díjat, ezzel is gyorsítva az ügyintézést. Erről részletes információkat itt találtok: https://sinosz.hu/2021-evi-tagdijbefizetesi-tudnivalok/

Személyes ügyfélfogadásaink újraindítását 2021. január 5-től kezdődően, szervezetenként eltérő időben tervezzük, de ezt az aktuális járványhelyzet befolyásolhatja.
Továbbra is kérjük, hogy kísérjétek figyelemmel híreinket honlapunkon és a https://www.facebook.com/SINOSZ közösségi oldalunkon!