A SINOSZ Kazincbarcikai Helyi Szervezete 2015. szeptember 19-én tartotta a 25 éves jubileumi ünnepségét.

A rendezvényt a Kazincbarcikán található, nemrég felújított, nagyon szép és elegáns Mezey István Művészeti Központban tartották meg, délután 3 órától.

A meghívottak között volt Ormódi Róbert, a SINOSZ ügyvezető igazgatója, Sáfrány Margit országos alelnök, aki Borsod megye „örökbefogadója”, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester, a SINOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet, az Ózdi Helyi Szervezet, a Zempléni Helyi Szervezet és a Kazincbarcikai Helyi Szervezet tisztségviselői és alkalmazottai, illetve több civil szervezet, akikkel a szervezet jó kapcsolatot ápol.

Az ünnepség Hegyaljai Béla Lászlóné helyi elnök megnyitójával kezdődött. Ezt követte Szitka Péter és Klimon István közös köszöntője, akik kedveskedtek a megjelenteknek egy kis jelelt köszöntővel.

Pázmándi János alapító tag elmesélte a résztvevőknek, hogyan is alakult meg a helyi szervezet.

A szervezetnek több kiemelkedő, aktív tagja van. Egyikük Kinter Jenő, aki a saját versével készült erre az alkalomra.

A megyei szervezet közreműködésével a helyi szervezet megajándékozta a 40 éve folyamatosan a tagságában lévő tagokat. Így köszöntük meg, hogy ilyen régóta hűséges tagjai a szervezetünknek.

Ezután Simon Fruzsina miskolci énekesnő adott elő néhány dalt, melyeket Majoros Pálné Judit “kísért” jelnyelven. A dalok után a jelenlévőket vendégül láttuk egy finom kora esti vacsorával, valamint egy jubileumi tortával is. A vacsora alatt a VeteránRock zenekar szolgáltatta a zenét és ők gondoskodtak az egész esti jó hangulatról.

Mindenki remekül érezte magát és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni Ormódi Róbertnek, Sáfrány Margitnak, Demeter Zoltánnak, Szitka Péternek, Klimon Istvánnak, a civil szervezeteknek, az előadóknak, és mindenkinek, aki eljött. Szintén köszönöm Szűcs Máriának a képeket, Broda Zsoltnak a konferálást, Majorosné Juditnak a tolmácsolást és Béres Ágnesnek a sok segítséget.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek.

Fazekas Zsuzsanna helyi ügyintéző