A SINOSZ Orosháza Helyi Szervezet fennállásának 50. évfordulóját ünnepelte 2016. április 23-án.

A jubileumi rendezvényt a helyi elnök nyitotta meg és köszöntötte a jelenlévőket, más szervezetek képviselőit is. Ezután a SINOSZ Békés megyei elnökségéből jelen lévő elnökségi tag köszöntötte a megjelenteket és gratulált az évfordulóhoz.

A helyi szervezet alapító tagjai, illetve a legrégebbi tagsággal rendelkező sorstársak üveg díszemléklapot és ajándékot kaptak a folytonos, kitartó tagságukért. Reméljük, továbbra is ilyen hosszú tagsági idővel rendelkező sorstársakat tudhatunk a szervezetnél!

Ezután a helyi szervezet történelméről, történetéről hallhattunk részletes előadást, képi kivetítéssel egybekötve, majd a szervezet elmúlt 50 évéről történt videós bemutatás.

A jubileumi rendezvényen a helyi szervezet Irodalmi Köre versmondással, énekkel szerepelt, s emellett a szentesi és mezőtúri tagok saját műsorukkal léptek fel.

Az ünnepség finom ebéddel folytatódott, melynek élvezetéhez a szép magyar nóta is hozzájárult. A délutáni zenés szórakozás hangulatát emelte egy szépen kivitelezett és mindenki által dicsért, nagyon finom torta. Mindenki nagyon jól érezte magát és nagyon jól sikerült a rendezvény.

 

Szanda Gábor ügyintéző