Az idén hatodik alkalommal rendeztük meg a családi napot a SINA-HBME Egyesületben. Erre a programra szeptember 3-án, szombaton került sor.

A családi nap előkészületeit már napokkal előtte elkezdtük, a változatos programoknak megfelelően előkészítettük a helyszíneket. A kertben ugrálóvárat állítottunk fel és plakátot csináltunk a gyerekek fotózásához. Bent játékos vetélkedőkre készülődtünk.

Az érkező vendégeket szörppel kínáltuk. A vendégek közül többen megleptek minket szőlővel. Sok gyermek szüleivel együtt érkezett és többen közülük elhívták magukkal a testvérüket is.

Az ugrálóvárat a gyerekek birtokolták, ugrabugráltak kimerültségig. A vidám, plakátos fényképezést nagyon élvezték. A nap végén játékos vetélkedőkkel szórakoztattuk a gyerekeket és a szülőket is. Volt Activity: a gyerekek mókásan, aranyosan, magabiztosan és ügyesen szerepeltek. Bedobós játék is volt, minden korosztálynak tetszett. A székháború sem maradhatott el, 2 csoportbontásban (kisgyerekek-nagy gyerekek). A képrajzolásnál a szülők is csatlakoztak, egy percig kellett memorizálni a rajzot és utána emlékezetből kellett lerajzolniuk.

A visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát és sok élménnyel gazdagodott.

Vasas György