A SINOSZ Kecskeméti Helyi Szervezete 66 éves jubileumi ünnepségét tartotta 2018. szeptember 29-én, a Kecskeméti Református Gimnázium dísztermében.

A nyitóbeszédet Farkas Csaba megyei elnök mondta. A szervezet jelenlegi tevékenységéről beszélt; a 2017. évi tisztújító választáson új elnököt és elnökségi tagokat választott a szervezet; többféle programot szeretnének megvalósítani.
Lévai Jánosné, Kecskemét MJV önkormányzati képviselője tartott beszédet tagjainknak arról, hogy a szervezet összetartó ereje a szeretet. Dr. Tapolczai Gergely országos elnökségi tag, a szervezet örökbefogadója megköszönte a meghívást, és arról beszélt, hogy nemcsak a helyi szervezet ünnepel most, hanem szeptember 30-án, a hónap utolsó vasárnapján van a siketek világnapja. 2017-ben a Magyar Kormány elfogadta a magyar jelnyelv napját, melyet minden év november 9-én ünneplünk.

Egyperces néma felállással emlékeztünk az elhunyt tagokra. A megemlékezés után elismerést kaptak a szervezetért önzetlenül tevékenykedő tagok és a hűséges tagok. Felnőtt bűvészműsor következett Tiszavári József előadásában. Az ünnepség végén ünnepélyes tortaátadás történt, majd beszélgetéssel ért véget a program. Később, délután a SINOSZ Kecskeméti Helyi Szervezet klubhelyiségében folyt tovább az ünneplés.

A rendezvényről videó is készült, ITT láthatjátok.

A Kecskemét Online honlapján közzétett hírt ITT olvashatjátok, az eseményről készült képgalériával!

forrás: keol.hu

A SINOSZ Kecskeméti Helyi Szervezet elnöksége szeretne köszönetet és hálát nyilvánítani a SINOSZ Központnak, Ormódi Róbert igazgatónak; Gál Franciskának, akinek megyei titkársága idején SINOSZ Kiválóság-díjat nyert el a Szervezet; valamint a Kecskeméti Református Gimnáziumnak a díszterem használatáért – nélkülük nem sikerült volna megvalósítani ezt az ünnepséget.

Köszönjük!

Szendi Magdaléna megyei titkár