Mint minden évben, minden helyi szervezetben, így Szentesen is sor került 2017. december 14-én az év zárására.

11 órától taggyűlés volt, melyen rövid beszámolóval értékelte az évet Talmácsi Ferenc, a helyi szervezet elnöke és Bayer Sarolta helyi ügyintéző, valamint számos, a SINOSZ egészére vonatkozó hasznos információt tudhattak meg a jelenlévők Tóth Lászlótól, a SINOSZ Csongrád Megyei Szervezetének elnökétől.

A kötelező programok után 13 órától a szórakozás vette át a szerepet. A karácsony meghitt, ünnepi hangulatát pedig a Szentesi Központi Óvoda Farkas Antal Utcai Tagóvodájának „Pillangó” nagycsoportja hozta el nekünk műsorával. Bizton állíthatjuk, hogy ennél tökéletesebben nem is lehetett volna megkezdeni az ünnepre hangolódást, hisz a gyönyörű díszekben pompázó karácsonyfa mellett éneklő és betlehemező jelmezes gyerkőcök sokak szemébe csaltak örömkönnyeket. Így természetesen a köszönet sem maradt el, és bár Télapó ebben az időszakban már utolérhetetlen, azért a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezetének sikerült megszerezni egy kisidőre Télanyót, akitől nagy örömmel fogadták a gyerekek a szaloncukrot és az egyéb nyalánkságokat. A nap kötetlen beszélgetésekkel és nassolással zárult, hisz nem volt hiány semmiben, de előtte még csodás ünnepi verseket hallhattunk vállalkozó kedvű tagjainktól.

Mindezeket összegezve elmondhatjuk, hogy a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezete eredményes évet hagyhatott maga mögött, egy színvonalas záró rendezvény keretein belül, aminek megvalósulásáért – a teljesség igénye nélkül – szeretnénk köszönetet mondani a Szentesi Helyi Szervezet elnökségének és aktív tagjainak, valamint támogatóinknak, akik a következők voltak:

Rónasági Sütőipari Kft., Füsti Cukrász Kft., Szentesi Séf Kft., Szentesi Díszfaiskola, Hunor Coop Zrt. és Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet.

Valamint ezúton kívánunk boldog új esztendőt, bízva abban, hogy a 2018-as év hasonlóan sok jót tartogat számunkra!

Bayer Sarolta helyi ügyintéző