A budapesti szervezetekben mi is december 3-án vártuk a Télapót, aki egy kis reggeli forgalmi akadályba keveredett a városban, de aztán sikeresen megérkezett, a gyerekek nagy örömére. Nem egyedül jött, voltak segítői is egy angyal és két krampusz személyében. Szükség is volt az erősítésre, hiszen közel 250 csomagot kellett kiosztaniuk idén a gyerekeknek.

Miközben a Nagyszakállú kipihente a hosszú út fáradalmait, a gyerekek egy része műsorral kedveskedett neki, amit korábban Mázló Tímea tanított be a szereplőknek. Utána jött az ajándékozás. A nap nem ért véget újabb meglepetés nélkül, mivel Bódizs Veronika és barátnője ellátogattak hozzánk, és a résztvevő gyerekek napját vidámabbá tették az általuk hozott ajándékokkal és finom csokoládémikulásokkal. Sokan annak örültek a legjobban, hogy élőben látták őket és közös képet készíthettek a szépségkirálynővel. A program előtt és alatt Siménfalvy Timeával csodaszép karácsonyi ajándékokat és díszeket lehetett készíteni a szomszédos teremben, és nyugdíjasaink finomságokkal várták az időközben megéhezőket, megszomjazókat.

Reméljük, mindenki jól érezte magát, aki eljött hozzánk, és hogy jövőre is hasonló élményekben lesz részünk! Virgácsot senki sem kapott, ezek szerint mindenki nagyon jól viselkedett a 2016-os esztendőben?:)

Köszönjük a támogatást, felajánlást, segítséget és önkénteseink munkáját:
SINOSZ budapesti szervezetek, Bódizs Veronika és Vajna Tímea, Szonda Szabina, Juhász Ferenc, Boros Dávid, Mayer Balázs, Kiss Anett, Nagy Magdolna, Botos Barbara, Répás Krisztina, Neményi Eduárd, a budapesti szervezetek elnökségi tagjai, jelnyelvi tolmácshallgatók, gyakornokok, és még sokan mások.

További fotók elérhetők az esemény Facebook-albumában: Mikulás-nap.

Pluhár Piroska Zsuzsanna megyei titkár
Fővárosi és Pest Megyei Szervezet