A SINOSZ budapesti szervezeteiben mi is december 7-én vártuk a Mikulást, aki egy kis délutáni forgalmi akadályba keveredett a városban, de aztán sikeresen megérkezett, a gyerekek nagy örömére. Nem egyedül jött, voltak segítői is egy angyal és egy krampusz személyében.

Szükség is volt az erősítésre, hiszen közel 100 csomagot kellett kiosztaniuk idén a gyerekeknek. A gyerekek nagyon örültek a mikuláscsomagnak.

Miközben a Mikulás kipihente a hosszú út fáradalmait, a gyerekek egy része táncos műsorral kedveskedett neki, amit korábban Trenyisán Aurél tanított be a szereplőknek. A program előtt és alatt Siménfalvy Tímeával csodaszép karácsonyi díszeket lehetett készíteni a szomszédos teremben, és nyugdíjasaink finomságokkal várták az időközben megéhezőket, megszomjazókat. A Mikulás érkezése előtt még egy bűvész is eljött, mutatványai nagyon tetszettek a gyerekeknek.

Az összes képet a fotóalbumban tudod megtekinteni. 🙂 >> FACEBOOK

Reméljük, mindenki jól érezte magát, aki eljött hozzánk, és hogy jövőre is hasonló élményekben lesz részünk! Virgácsot senki sem kapott, ezek szerint mindenki nagyon jól viselkedett a 2019-es esztendőben? 🙂

Köszönjük szépen a mikuláscsomagokat az Auchan-nak, a fotókat pedig Orosházi Annamáriának. 🙂

Rendezvényünk a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg (2019).