Buda népszerű színháza, a Karinthy Színház jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített előadására hívja a családokat és minden érdeklődőt

Békés Pál – Várkonyi Mátyás:

A FÉLŐLÉNY

zenés rém-mese-játék két részben

Az előadás hossza: kb. 2 óra 15 perc

• • •

„Na, most lett elegem az egészből!” – Ezzel a mondattal kezdődik Békés Pál A Félőlény című darabja, ami valójában egy rém/mese/játék!
A világ már nem olyan, mint régen. Nincs béke, nincs nyugalom, mert megjelentek mindenféle szörnyek, akik rettegésben tartják a Kiserdő-lakóit.
És amikor a legjobb barátról kiderül, hogy ellenség, amikor már az otthon, az erdő sem biztonságos többé, amikor már nem lehet bízni senkiben, mikor nem tudni, ki szörny és ki nem, akkor ideje, hogy a Félőlény összeszedje minden bátorságát, hogy bízzon magában és a könyvekben, amikből mesél. A szörnyek a Félőlényben látják legfőbb ellenségüket. Nem a félelme, hanem a könyvei miatt, amelyekben mindig minden szörnyet és rémet legyőznek. És amíg ezek a mesék léteznek és csak egyetlen lény is van, aki hisz igazukban, addig a szörnyek nem érezhetik magukat biztonságban. A Félőlénynek egyetlen lehetősége, hogy elinduljon és megmentse az erdőt és a barátait, hogy mesékkel újrateremtsen egy szörnymentes helyet.
Ilyen hely a Színház is, ahol kicsik és nagyok biztonságban érezhetik magukat, hiszen ez az előadás egy csupaszív történet et mesél el, ami tele van reménnyel és jósággal és igazi bátorsággal. Megtudjuk, hogy szörnnyé válni könnyű, nagyon könnyű. Nem lenni szörnnyé, az nagyon nehéz.

Szereposztás, további előadásfotók: A Félőlény

Az előadások időpontjai:

  • 2020. március 28., szombat, 14:30.

  • április 29., szerda, 15:00

  • májusi időpontot később közlünk

Jelnyelvi tolmács: Takács Erika

Jegyár: 1490 Ft/fő
Jelentkezni, jegyet foglalni
e-mailben, a nota.signum@gmail.com vagy a roni@karinthyszinhaz.hu címen (Gábor Veronikánál) lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Karinthy Színház!

Cím: 1115 Bp., Bartók Béla út 130. >>megközelítés, térkép