A fösvény – vígjáték jelnyelvi tolmácsolással a Magyar Színházban

 

 

2018. január 27-én délután 3 órától

Moliére: A fösvény című vígjátékát

jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesítve láthatjátok a Pesti Magyar Színházban.

Harpagon a világ legzsugoribb embere. Egész élete kuporgatással telik, pedig nagy vagyonnal rendelkezik. Ráadásul a vén fösvény már a fiatalok szerelmi életébe is beleszól. Ugyanis a lánya, Èlise és a fia, Clèante is szerelmesek, csakhogy Clèante épp Mariane-ba, Harpagon választottjába. Természetesen a fiatalok próbálnak ellenkezni, de mindhiába; Harpagon hajthatatlan. Clèante ezért inkább kölcsönt vesz fel, hogy titokban elvehesse Mariane-t. Persze Harpagon a kölcsön hallatán éktelen patáliát csap. Sőt, ravaszul addig csűri-csavarja a szavakat, hogy minden az ő kezére játsszon. Vajon sikerül-e megakadályozni a fukar Harpagon agyament terveit, és egymásra találnak-e a szerelmesek?

Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a színháztörténet egyik leghíresebb, legtréfásabb komédiájában, amelyet most bravúros szereposztásban láthatnak a Pesti Magyar Színház nézői. Ilyen még nem volt: 3 Haumann, apa, fia és lánya együtt, egy színpadon ebben a klasszikus remekműben!

Jelnyelvi tolmács: Vörös Zsolt

Kedvezményes jegyek:

  • hallássérülteknek (50%) – 1500 Ft
  • kísérőknek (25%) – 2250 Ft

Jegyek korlátozott számban!!! A budapestiek mellett vidékről érkező hallássérültek és kísérőik is jelentkezhetnek az előadásra. Kérjük a jelentkezőket, hogy írjátok meg, hány fő hallássérült nézőnek és hány kísérőnek igényeltek jegyet. Köszönjük.
Jelentkezni január 19-ig a szokásos módon lehet: tolmacsolteloadas@gmail.com

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Az előadásról itt találtok ismertetőket:

2018-01-10T14:09:10+00:00
A SINOSZ TAGSZERVEZETEINEK ÜGYFÉLFOGADÁSI IDEJE
A megyei és helyi szervezetek ügyfélfogadási idejét, "nyitva tartását" a gombra kattintva tudjátok megnézni:
Ügyfélfogadási idő
close-image