A SINOSZ Váci Helyi Szervezetében a függőségekről beszélgettünk, majd karácsonyi ünnepséget tartottunk 2018. december 15-én.

Ismét érdekes témáról tudhattak meg többet tagjaink a SINOSZ SzÉP keretében rendezett interaktív programon. Meghívott vendégünk Kovács Győző pszichológus volt, aki már több szervezetünknél tartott tréningeket az elmúlt években. Sok új dolgot tudhattunk meg a függőségekről, például hogy a kialakulásuk hová vezethető vissza, mikortól válik valaki függővé és hányfajta függőség létezik. A tagok nagy aktivitással vettek részt a beszélgetésben, egy kérdés se maradt megválaszolatlanul.

Az előadás után karácsonyi ünnepség vette kezdetét. Feldíszített fenyővel, apró ajándékkal kedveskedtek az elnökségi tagok a megjelenteknek. Igazi terülj, terülj asztalkám kerekedett a tagok által hozott sok finomságból. Sütemény, üdítő, mandarin, szaloncukor, melyet örömmel fogyasztott mindenki. Mikesy György helyi elnök az ádventi várakozásról, a Messiás eljöveteléről tartott egy rövid prezentációt a tagoknak. Kellemes délutánt töltöttünk együtt, a karácsony szellemében. Jó volt újra látni egymást.

Schmittinger Erika helyi ügyintéző