Kedves Tagtársak!

A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete 2020. január 20-án, hétfőn délután 2 órától fél négyig vendégül látta az Esélyek Háza szervezésében tartott megbeszélésre összehívott társszervezeteket.
Kerekasztal-megbeszélést tartottunk a fogyatékossággal élő személyek megyénkben működő szervezeteinek képviselőivel, köztük a Vakok és Gyengénlátók Gy.-M.-S. Megyei Egyesületétől, a CAMELOT Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesületétől, a Mozgáskorlátozottak Gy.-M.-S. Megyei Egyesületétől érkezett tisztségviselőkkel.

Az Esélyek Háza egy “Esélynap” nevű, ez év márciusában tartandó program megvalósításán dolgozik, amihez a társ- és civil szervezetek véleményére, hozzászólására van szükség a jó program létrehozása érdekében.

A közös megbeszélésen minden szervezet képviselője, elnöke tudott egy-egy gondolatot, illetve ötletet adni a programhoz.

A SINOSZ Győri Helyi Szervezetétől Jagodics Rezsőné elnök és Móczár Ferenc elnökségi tag, a SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete részéről személyem, Horváth Ferenc vettünk részt.

Az Esélynap megrendezésére március 26-án, csütörtökön kerül sor. Reméljük, jól fog sikerülni.

Horváth Ferenc megyei elnök