2016. március 19-én, szombaton már 9. alkalommal rendezte meg a Borsod-A.-Z. Megyei Szervezet a Nőnapi bált.

A helyszín a Vigadó étterem volt, ahol a tavalyi évhez hasonlóan most is ünnepi öltözéket kaptak az asztalok és székek, a rendezvény és a hölgyek tiszteletére.

A bált dr. Szunyogh Szabolcs megyei elnök nyitotta meg, aki egy verssel is készülve köszöntött minden lányt, nőt, asszonyt a rendezvényen. A megnyitó után az elnök úr és Broda Zsolt megyei elnökségi tag együtt osztották szét a virágokat a jelenlévő hölgyvendégeknek. A virágok szétosztása után a Főnix tűzzsonglőr csoport tartott egy rövid bemutatót, tüzes tudásukról. Az előadás után szervírozták a pincérek a vacsorát, melyet halk zenével kísérve fogyasztottunk el. Vacsora után kellemes zenére táncoltuk le az elfogyasztott ételt, majd Szűcs Ádám bűvész kápráztatott el mindenkit a trükkökkel és varázslatokkal. Ezután érkezett meg az ünnepi torta, melynek szétosztásában segédkezett a személyzet is. A finom torta után ismét a Főnix csoport előadását láthattuk. A műsor után pedig következett a tánc, kifulladásig.

A jó hangulatért a VeteránRock együttes felelt, az akadálymentesítésért pedig Béres Ágnes megyei titkár.

Köszönöm a segítséget dr. Szunyogh Szabolcsnak és Broda Zsoltnak, akik a megyei elnökség tagjai, valamint Vinczéné Csatári Anikó Miskolc helyi elnöknek, Lőrinczné Gyöngyösi Ildikónak és Lőrincz Ferencnek a helyszínen nyújtott segítséget, és végül, de nem utoljára köszönjük mindenkinek, akik eljöttek és velünk együtt ünnepelték a nőket.

Béres Ágnes megyei titkár