Egy csütörtöki klubnap részeként a SINOSZ Álláspont Szolgáltatása keretében Ásványi Szabolcs, a Fonavita Nonprofit Kft. vezetője tartott tájékoztatót a munkavégzési lehetőségekről a Baranya Megyei Szervezetben.

A Fonavita Kft. képviselője minden érintettet arra biztatott, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot, mert rendszeresen vannak olyan munkahely-lehetőségeik, melyek elvégzésére a siket és nagyothalló munkavállalók is teljes mértékben alkalmasak. A Fonavita együttműködésével megvalósuló SINOSZ Álláspont szolgáltatásról munkaerő-piaci honlapunkon, az akadalyugras.hu oldalon, azon belül a Baranya megye lapon olvashattok: ÁLLÁSPONT.

Az előadó beszámolt egy hamarosan induló országos programról is, melynek keretében könnyen tud munkalehetőséghez jutni, aki komplex minősítéssel (B, C, D kategória) rendelkezik. Ennek a programnak az egyik közreműködője a Fonavita (képzésben, bértámogatásban, elhelyezkedésben nyújtanak segítséget).

Aki dolgozni szeretne, vagy csak új munkahelyre vágyik; bátran érdeklődhet a fonavita@fonavita.hu e-mail címen. Személyes megkereséskor a kommunikációt jelelni tudó munkatárs segíti.

Egy aktuális lehetőségről is beszámolt az ügyvezető.

A “Neked MUNKA, nekem ÁLOM” elnevezésű program lényege, hogy a jelentkezők közül kiválasztott személyek egy olyan munkahelyre nyerhessenek betekintést, amit eddig esetleg csak álmaikban képzelhettek el!

Február 29-ig várják azok jelentkezését, akiknek van egy elképzelésük, hogy milyen munkahelyre, munkakörbe pillantanának be ezen a napon pár órára, hogy megláthassák, hogyan működik az a valóságban. Bővebb információk: Csatlakozás fogyatékos résztvevőként.

Az előadó és az érdeklődők egyaránt jó érzéssel távoztak a programról. Utóbbiak, mert új információkhoz jutottak, előbbi, mert régi ismerősökkel találkozhatott ezen a délutánon.