A nagy füzet

színházi előadás audio-narrációval és speciális felirattal
2016. február 15., 19:00, Szkéné Színház

A Forte Társulat és a Szkéné Színház A nagy füzet című előadását 2016. február 15-én, hétfőn közönségük látás- és hallássérült tagjai számára akadálymentesített formában játssza.

A siket és nagyothalló nézők számára kivetített, speciális – a hanghatásokat is jelző – felirat kíséri a darabot, a látássérült résztvevők pedig az előadás audionarrációját hallgathatják egy készülék segítségével, fülhallgatón keresztül.

A közönség látás- és hallássérült tagjai és kísérőik az előadás előtt 18:15-től színpadbejáráson vehetnek részt, amihez jelnyelvi tolmácsolást biztosítanak.

 

A jegyek és az eszközök limitált száma miatt részvételi szándékodat minél előbb jelezd az alábbi elérhetőségek valamelyikén, Pethes Ágnesnek:

 

Praktikus információk

  • Helyszín: Szkéné Színház, Színházterem (1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. c)
  • Megközelíthetőség: 18, 19, 41, 47 és 49-es villamosokkal, 4-es metróval, valamint a 86-os és 17-es buszokkal a Szent Gellért tér megállótól.
  • Jegyár: látás- és hallássérült nézők számára 2000 Ft, kísérőik számára 2500 Ft.

Az est menete:

18:00 – érkezés és találkozó a ruhatárnál
18:15 – színpadbejárás
18:45 – a készülékek és fülhallgatók kiosztása, üzembe helyezése, büfé- és mosdóhasználat, a nézőtéri helyek elfoglalása
19:00 – az előadás kezdete

Az előadás hossza 2 óra, szünet nélkül.

Az előadás után mindenkit szeretettel várnak egy rövid élménybeszámolóra és tapasztalatcserére!

Az akadálymentes előadást az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület szervezi.

A Fecebookon is megnézheted az eseményt, ahol egy korábbi Nagy füzet-előadás jelnyelvi ajánlóját is láthatod Romanek Pétertől:

A nagy füzet Facebook-esemény