Meghívó
a Ritka Betegséggel Élő Emberek Mentőöv Információs Központjának konferenciájára

Benczúr Hotel, Budapest, VI. Benczúr utca 35.
2016. március 18. 13.00-17.15 óráig

A Mentőöv Központ létrehozása az NCTA-2015-10918-F számú projektje

Bár ez a konferencia és a projekt célzottan a ritka betegséggel élő emberekért valósul meg, valójában mindazokat meg szeretnénk hívni és szólítani, akik segíthetnek nekünk: a szociális területen, az oktatás, az egészségügy és a foglalkoztatás terén dolgozókat, segítőket, nem feledve, mennyire fontosak az értünk tevékenykedő szervezetek és csoportok, valamint azok a döntéshozók, akiktől ma elsősorban függ a sorsunk…

  • Ez a konferencia beszámol az elmúlt év eredményeiről, tapasztalatairól, de túllép ezen, többcélú.
  • Megismerjük, hogy a különféle ellátások terén milyen fontos, a ritka betegséggel élő embereket érintő változások történtek.
  • Tájékoztatót kapunk arról, hová fordulhatunk, hol kereshetünk utat, ha az oktatás, a szociális ellátás, a foglalkoztatás, az egészségügy terén vannak gondjaink.
  • Ismerkedünk a ritka betegek segélyvonalainak nemzetközi tapasztalataival és sor kerül a Mentőöv Információs Központ jövőjének tervezésére is.

Mindezekről sajnos, csak röviden eshet szó, de őszintén reméljük, hogy ez a záró konferencia egyben kezdet. A ritka betegséggel élő emberek jobb, biztonságosabb, eredményesebb tájékoztatásán keresztül egy immár nemritkán szebb jövő képét vetíti elő.
A konferencia ingyenes, félnapos, a szó szoros értelmében ebéd után kezdődik, „csak” szendviccsel gazdagított kávészünet lesz.

A terem nem túl nagy, a jelentkezéseket érkezési sorrendben, az info@rirosz.hu és a csatozsu@gmail.com címen fogadjuk.

Minden új érdeklődőt és régi segítőt örömmel, és a további együttműködés reményében várunk!

Teljes meghívó

Programterv

Viszontlátásra!

Csató Zsuzsa, a konferencia egyik szervezője

06 30 2748578