Szeptember 28-án délután fél 5-kor eljött hozzánk a Vodafone területi képviselője, Vízi Zoltán, és beszámolt arról, hogy van egy újabb, SINOSZ FLOTTA 4-es tarifa. Ismertette velünk, hogy csak SINOSZ-tagoknak szól, tagsági igazolvány vagy flottaigazolás szükséges szerződéskötéskor.

Ezután ismertette az új tarifa tartalmát, mint pl. korlátlan ingyen beszélgetés bármely SINOSZ tarifával, 5 GB mobilinternet használat, mely tartalmazza a Social, ill. Connect Pass-t.

Mit jelentenek ezek?

A Social Pass és a Connect Pass az adatkeretet nem fogyasztja. Olyan alkalmazások kerültek bele, mint például a Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, Twitter, Messenger, Viber, Whatsapp, ami teljesen korlátlan.

Huuuu, ezen mindenkinek felcsillant a szeme, akinek még nincs ilyen tarifa csomagja.

Lehetőség van megújuló pluszadat opciókra is. Aki internetfüggő és kevés az 5 GB, ne keseredjen el, mert van lehetősége meghosszabbítani a a plusz adatot hozzáadott költséggel. Megrendelni személyes ügyfélszolgálaton, online, vagy alkalmazáson keresztül is lehet. Havidíja is kedvező, 3962 Ft/hó E-számlával, 4462 Ft/hó csekket kérve.

Vendégünk részletezte az egyéb információkat is, mint például a szerződés időtartamát készülékvásárlással vagy készülékvásárlás nélkül.

Amit még fontos tudni a tarifáról, hogy EU Roamingot is tartalmaz, az Európai Unió országaiban.

Na, mi a jó hír??? Az, hogy a SINOSZ tagjai az aktuális flotta árlistán szereplő bármely készüléket megvásárolhatják, az árlistán szereplő aktuális áron (hetente is változhat).

Mi az az AJÁNLÓI KÁRTYA? Ha bemész bármelyik VODAFONE üzletbe, és kérsz AJÁNLÓI KÁRTYÁT, majd egy ismerősödnek ajánlod ezt a tarifa csomagot, és odaadod neki az ajánlói kártyát kitöltve, aztán ő bemegy az üzletbe megkötni a SINOSZ  flottás szerződést, akkor te kapsz 3 hónapon keresztül 1.000 Ft kedvezményt.

Az előadás végén egy kicsit néhány alkalmazással is foglalkoztunk, de mivel sok kérdés merült fel, abban egyeztünk meg a területi képviselővel, hogy eljön egy következő programunkra ismét előadást tartani, az alkalmazások használatáról bővebb tájékoztatást adva. Örömmel elfogadta felkérésünket, és legközelebb december 8-án találkozunk!

Ui: a képek mindent elárulnak 😉

Mészáros Eszter, a SINOSZ Gyulai Helyi Szervezet ügyintézője