A SINOSZ Esztergomi Helyi Szervezetében 2021. szeptember 30-án „Adj esélyt a közösségnek!” címmel vetélkedőt tartottunk a SINOSZ SzÉP keretében.

Ezen a programon kevesen voltak, de nem maradt el a vetélkedő. Tvarosek Józsefné megyei ügyintéző állította össze a játékos feladatokat.

Ezek közül az egyik során a kapott képen látható betűkből szót alkottak, azokat összeolvasva egy városnevet kellett megfejteni. Puzzleből összerakva a képen látható nevezetes épületet meg kellett nevezni és és annak városát megfejteni. Majd a három csapat kapott 10-10 db papírlapot, amelyekből a saját fantáziájukra bízva alkottak, városképet, épületeket terveztek. Utolsó feladatként 10 poharat kellett felállítani piramissá, madzag és befőttes gumi kellett hozzá. Volt, aki rutinosan rakta fel, volt, aki kevésbé, de végül jól sikeredett, ügyesek voltak.

Októberben 3o-án is rendeztünk egy ehhez hasonló vetélkedőt. Azok vettek részt, akik lemaradtak a szeptemberi programról. Aktívabbak voltak. A legjobbak jutalmul kaptak kis noteszeket, tollat, naptárt.

Mindenki jól érezte magát, és a jövőben is szeretnének hasonló programon részt venni.

A program SINOSZ SzÉP keretében valósult meg. Köszönjük!