A Makói Helyi Szervezet tagjai között többen is szeretnek kötni. Lelkesen gyűjtötték, vásárolták a fonalakat, hogy babaholmikat kössenek – ez alkalommal a makói kórház csecsemőosztálya részére.

Az ajándékba szánt ruhácskákat gyermeknapi rendezvényünkön adták át tagjaink dr. Neparáczkiné Szűcs Ibolyának, aki nagy örömmel fogadta a sok szép babaruhát, takarót. Mesélt nekünk áldozatos munkájukról, meghívott minket, látogassunk el egyszer hozzájuk, nézzük meg a picurkákat, akik viselik a kis ruhákat.
Gyermeknapi programokkal vártuk a makói SZINGNUM (Szent István Egyházi Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium) diákjait, akik második alkalommal jártak nálunk. Ügyességi és tréfás játékokkal telt a délután – melyekben idősebb tagjaink is lelkesen vettek részt, a gyerekek nagy örömére. Ha „nagy volt az önbizalmuk”, a gyerekek apró ajándékot kaptak. Persze mindig igennel válaszoltak a kérdésre, és önbizalmukat csak növelte, ha tagjainknál ügyesebbnek bizonyultak.
Derék Dénes bűvészmutatványaival elvarázsolta a gyerekeket is, világhíres bűvészek sem kápráztatják el jobban közönségüket, mint ahogyan ő tette ezt.