A SINOSZ Zala Megyei Szervezetében 2022. december 1-én tartott kreatív foglalkozásunkon a tagok együtt készültek az ünnepekre.

Advent a keresztény kultúrkörben a karácsony napját megelőző negyedik vasárnaptól karácsonyig számított időszak. Az ünnep legfontosabb jelképe az adventi koszorú.

A kör alakú adventi koszorúnak se kezdete, sem vége nincsen. Isten teljes és végtelen szeretetét szimbolizálja számunkra és azt a szeretetet, mellyel a fiát felruházta, hogy megváltsa az embereket a bűn alól. Az örök életet is jelképezi, amely Jézus Krisztusba vetett hitünkkel nekünk is megadatik.”*

A koszorúk készítésében Pais Klára, a szervezet virágkötő tagja segített. Gyakorlott virágkötő mozdulatokkal gyorsan mindenki segítője lett. Nagy örömünkre csodálatos koszorúkkal kápráztatott el minket. Rég nem látott tagjainknak is szívből megörültünk, hogy ismét ellátogattak a rendezvényünkre. Reméljük, tetszett annyira nekik a klubfoglalkozás, hogy legközelebb is eljönnek közénk!

Mindenki koszorúval és boldogan indult haza.

A programot a SzÉP keretén belül valósítottuk meg. Köszönjük mindenkinek a részvételt.

*Forrás: https://napidoktor.hu/kivul-belul/forma-szinek-jelkepek-mit-kell-tudunk-az-adventi-koszorurol/ – itt bővebben is olvashattok az adventi koszorúról.

Pummerné Gróf Katalin megyei ügyintéző