A 2019. december 13-án, pénteken, 17 órától a SINOSZ Győri Helyi Szervezetében tartott adventi kézműves műhelyben a karácsonyi ünnepekre hangolódva készíthettek ünnepi díszeket a tagjaink.
Dercsényi Pálné virágkötő segítségével elsajátították az adventi koszorúk készítését. A karácsonyfára, az ünnepi asztalra, az ajtóra vagy ajándékként alkalmas díszeket alkottak a résztvevők a rendelkezésükre bocsátott kellékekből.

Tagjaink kísérletezhettek a dekorációs anyagokkal, saját ötletük alapján is alkothattak, és az elkészült díszeket haza is vihették magukkal. Jagodics Rezsőné SINOSZ győri helyi elnöknek köszönhetjük, hogy a programba hozott egy szakértő közreműködőt, aki díjmentesen vállalta a kézműves alkotóműhely megtartását a tagok számára.

A hangulat családias volt, az ünnepvárás izgalma hatotta át közösségünket. A klubhelyiséget nemsokára díszíteni fogjuk, mert a jövő héten, pénteken, december 20-án Mikulás- és karácsonyi ünnepség lesz a szervezetünkben, melyre szintén sok szeretettel várunk Benneteket!

A program a SINOSZ SzÉP keretében került megvalósításra.

Orbán Evelin megyei titkár