A SINOSZ Solt Helyi Szervezeténél 2016. december 17-én tartottuk az év utolsó klubnapját. Ez a nap egy kicsit más volt, mint az év többi klubnapja: egy-egy emléklappal és apró figyelmességgel megköszöntük azoknak a szervezetünkhöz kötődő személyeknek a munkáját, akik a szervezetünk működéséért tevékenykedtek ebben az évben.

Szeretnénk itt is köszönetet mondani nekik:

Kedves Bátri Józsefné, Lóki Mária, Rózsa Rudolf Lászlóné, Vígh Andrea (a SINOSZ Solt Helyi Szervezetének tagjai)

és Lóki István, Papp Péterné, Kállai Dezső Lászlóné (a SINOSZ Solt Helyi Szervezetének segítői)!

Köszönjük nektek mindazt, amit 2016. évben szervezetünkért tettetek.

Tudjuk, hogy mindenki gondokkal küzd. Ki így, ki úgy harcol nehézségeivel, de ezen személyek időt, fáradságot nem kímélve, anyagi és egészségügyi problémákat félretéve jöttek, segítettek rendezvényeink megvalósításánál. Számukra az együtt töltött idő, a másokért való tevékenység mindennél fontosabb. Tették mindezt kedvesen, mosolyogva. Hiszen:

Csak az tud élni, ki mindig nevet,
Kinek a lelke élettől vidám,
Kiből kicsordul minden szeretet
És himnuszt zeng az élet hajnalán.
Ki minden könnyből szivárványt fakaszt
Az élet sínjén győztesen robog,
Minden szikláról virágot fakaszt?
Csak az tud élni: aki mosolyog…

(Sándor Dénes)

A klubnap hátralevő részében mindenki szót kapott, és elmesélhette, hogy mire a leginkább büszke a 2016-os évben. Volt, aki mesélt az unokájáról, aki három éves és most megtanította focizni; volt, aki arról mesélt, hogy bár régebben nehezen ment neki a tanulás, most már az angol is jól megy. A többség viszont a klubéletünk eseményeit mesélte, hogy mennyire jól érezte magát ezen, vagy azon a programon. Volt, aki egy kirándulásra nem tudott elmenni, (betegség miatt), de a többiektől hallotta, hogy mennyire jól érezték magukat. Szeretné, ha újból szerveznénk oda kirándulást. És azok, aki voltak ezen a kiránduláson, gondolkodás nélkül mondták, ha Erzsike szeretne oda kirándulni, akkor jövőre menjünk el megint.

Solton így telt a 2016-os év utolsó klubnapja. És úgy kezdődik a 2017-es év, hogy ha egyikünk szeretne valamit, az ő kedvéért legyen, valósuljon meg, mert összetartozunk.:)

Dávid Józsefné helyi ügyintéző