Egy különleges program – CSALÁDI ÉLMÉNYNAPa sérült gyermeket nevelő nőkért! Siket és nagyothalló gyermeket nevelő anyák, jelentkezzetek Ti is, értetek is lesz ez a rendkívüli anyák napja!

 

A JÓL-LÉT Alapítvány és a Motiváció Alapítvány tisztelettel meghívja Önt

ALTERNATÍV ANYÁKNAPJA

tudás-, állás-, információs és élménybörze sérült gyermeket nevelő nőkért című programjára

Helyszín: LAUDER ISKOLA (1121 Budapest, Budakeszi út 48.)

2016. április 24. 10-14 óráig

Az eseményt egy sosem volt szabad, sírós-nevetős, komoly és játékos családi forgatagnak tervezzük a láthatatlan nők megbecsülése érdekében, ahol az anyák barátokat, támogató közösséget, tán munkahelyet találhatnak, a vállalatok valódi szükségletre reagálhatnak segítő szándékukkal, és a gyerekeket is izgalmas programok várják.

Háttér:

A sérült gyermeket nevelő anyák a társadalom számára láthatatlan női csoport. Szeretnének teljes életet élni, amelynek része a fizetett, önkiteljesítő munka.

Programunkon lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák magukat, és bemutassák a legfontosabb megoldásra váró, de korántsem megoldhatatlan problémákat, melyekről lesz mód érdemi párbeszédet folytatni, és együttesen is elköteleződni a megoldás érdekében.

A rendezvényen adjuk át a 2015. évi Visszafogadó Munkahely Díjakat, három kategóriában: a legnépszerűbb, a legelkötelezettebb és a sérült gyermeket nevelő nőket támogató visszafogadó munkahely kategóriák is. 

A sérült gyermekeket nevelő családok a program helyszínére történő ingyenes eljutásáról és hazaszállításáról az UBER gondoskodik. A fuvar igénybe vehetőségéről a regisztráció alapján visszaigazolást küldünk.

Az eseményen való részvételhez a regisztráció kötelező; határidő: április 20., szerda éjfél:

Arról nincs információnk, hogy akadálymentes lesz-e a rendezvény (jelnyelvi tolmács, indukciós hurok), ezért kérjük, hogy ilyen igényét minden jelentkező jelezze a szervezőknek az előzetes regisztrációnál!

Ha kérdése merülne fel, keressen minket az info@jol-let.com címen, vagy a 06 20 973 2803-as telefonszámon!

A PROGRAM

A nap aktuális, részletes programja az Alternatív Anyáknapja FB-oldalon érhető el.

Kérjük, jelezze ott is részvételét!

A gyerekek részére gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett segítőkkel!

 Alternatív Anyák Napja – MEGHÍVÓ