Újra szabadtéri színházi előadást láthattok jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesítve!

A Szarvasi Vízi Színházban a Békéscsabai Jókai Színház társulata egy népszerű Broadway-musicalt ad elő

2019. június 29-én 20:30-tól

Terrence McNally-David Yazbek:

Alul semmi

Aki nem kapott jegyet a békéscsabai előadásra, az most bepótolhatja, és persze aki már látta, de szeretné újra megnézni a darabot, szeretettel várjuk őt is!

Jelnyelvi tolmács: Vörös Zsolt

Siket és nagyothalló nézőknek kedvezményes jegyár: 1000 Ft, jegyek korlátozott számban! (A teljes árú jegyek 3500-6000 Ft-ba kerülnek!)

Jelentkezni legkésőbb június 27-ig, ill. a készlet erejéig a bekescsaba@sinosz.hu e-mail címen, vagy a +36 70 377 5729 telefonszámon, a SINOSZ Békés megyei titkáránál, Krisánné Simon Tímeánál lehet. (Megrendelt jegyek kifizetése és átvétele előadás előtt a Vízi Színház pénztárában!)

Rövid történet:

Két munkanélküli acélgyári munkás siralmas anyagi helyzetéből – és a főszereplő gyermekének láthatási joga miatt – egy különös vetkőző számban látja a kiutat. Később bevonják egykori művezetőjüket is, majd az alkalmi csapathoz szegődik egy öngyilkosságra hajlamos biztonsági őr, egy jó húsban lévő ezermester, végül egy kissé lerobbant, idősödő fazon. Ebben a felállásban készül a társulat „önleleplező” zenés produkciójára, hogy a fiúk levetkőzzék gátlásaikat és feltáruljon a meztelen igazság. És elindulnak ők hatan, kiszuperált szakik, hogy a magazinok címlapjain mosolygók gondtalan világába érjenek. Elragadó, megindító történet a bolondos szervezésről, melynek végén összeáll a csapat. „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – Alul semmi!”

További információk az előadásról: Alul semmi

Mindenkit sok szeretettel várnak a különleges színházi élményt ígérő előadásra!