A SINOSZ egyik felsőoktatási partnere, az Edutus Főiskola felhívását ajánljuk figyelmetekbe.

Szeretnél Te is diplomát?

Nem sikerült a felsőoktatási felvételi?

Pótfelvételizz az Edutus Főiskolára!

Gazdasági és műszaki alap- és mesterképzések, felsőoktatási szakképzések Budapesten és Tatabányán. Kedvező tandíj, akár teljes költségtérítéssel vállalati ösztöndíj formájában!

Az Edutus Főiskola pótfelvételi lehetőséget hirdet a szeptemberben induló képzéseire

(alapképzés, osztatlan képzés, felsőoktatási szakképzés, mesterképzés).

 Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 7. (vasárnap) 24.00 óra

A felvi.hu-n tudsz jelentkezni IDE kattintva.
További információ a Főiskola honlapján vagy Facebook-oldalán.
Az Edutus várja jelentkezésedet!

 


Részletes tájékoztató az Edutus képzéseiről

Alapképzési kínálatunk:

Gazdasági terület:

Nemzetközi gazdálkodás szakon egyedi az SSC specializációnk, ami a nemzetközi szolgáltató központokban jelent munkalehetőséget majd számára egy olyan szektorban, ahol  évente 2000 új munkahelyet teremtenek és a kezdő fizetés 300.000 forint!
Gazdálkodás és menedzsment szakon Kis- és középvállalatok specializáción mindent megtanulhat, ami saját vállalkozás alapításához, működtetéséhez kell, vagy amire egy KKV-nál dolgozva szüksége lehet.
Kereskedelem és marketing szakon az országban egyedülálló e-kereskedelem specializáción ismerheti meg a napjainkban dinamikusan fejlődő online marketing és elektronikus értékesítés sajátosságait. Ezeket az ismereteket sikerrel alkalmazhatja akár saját vállalkozása megalapításához, akár az online üzleti élet bármely vállalatánál.
Turizmus vendéglátás szakon olyan ismereteket szerezhet, amelynek birtokában és a szakmai szervezetekkel való kapcsolatainknak köszönhetően a turizmus bármely területén el tud helyezkedni, úgy mint szállodák, rendezvényszervező cégek,  szakmai szervezetek, területfejlesztési cégek, hajók.
 

Műszaki terület:
Amennyiben a műszaki képzések érdekeli, ígérjük, segíteni fogjuk, hogy a tanulmányait sikeresen elvégezze, mert a környező ipari régió legjelesebb képviselőinek szükségük van műszakin végzettekre!

Nézze meg, mit mondott a műszaki területünkről Dr. Palkovics László oktatási államtitkár, a januári látogatásakor.
Ha a mérnöki pálya a vonzó, ajánljuk a mechatronikai mérnök képzésünket, amelynek kimenete, az ipari lézertechnológia szakirány országosan egyedülálló képzést nyújt, a lézeres megmunkálások pedig szinte megállíthatatlanul terjeszkednek, leginkább a hagyományos technológiák rovására.
A mechatronikai mérnök alapképzésünket bővíteni kívánjuk egy rendszerdiagnosztikai és gépüzemfenntartási szakiránnyal, amelynek nem titkolt tárgya az elektromobilitás, azaz az elektromos autó.
Ha a műszaki terület menedzsment ága érdekelné inkább, akkor is jó választás az Edutus Főiskola. A folyamat- és projektmenedzser, valamint a létesítménygazdálkodási menedzser szakirányok a legkorszerűbb módszereket és eszközöket nyújtják. A nálunk végzett műszaki menedzserek tudásuk, gyakorlatuk alapján szinte mérnöknek tekinthetők.
Az első mérnökhallgatók éppen most januárban végeztek, s csak azoknak nincs még munkahelye, akik még nem tudtak választani a kínálatból. Van olyan végzős hallgatónk, aki továbbtanul mechatronikai mérnök mesterképzésen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, úgy, hogy a felvételin a megszerezhető 100 pontból 89-et szerzett. Ez már külső megmérettetés volt!
 
Főiskolánk az elmúlt években milliárdos nagyságrendű fejlesztéseket hajtott végre. Ennek eredményeként a műszaki képzésünk Magyarországon egyedülálló és Európában is ritkaságszámba menő színvonalú, laboratóriumokkal és infrastruktúrával gazdagodott. /Lézertechnikai laboratórium, Festo pneumatika és hidraulika laboratórium, MITUTOYO ipari metrológia laboratórium, CAD/CAE/CAM tervezési /modellezési; szimulációs/ laboratórium, Műszaki optikai és lézerfizikai laboratórium, Zéró energia fogyasztású bemutató objektum (egyszerűbben: „Passzív Ház”)/  Mindezek biztosítják az oktatásunk magas színvonalú technikai hátterét és magukban hordozzák cégükkel a közös innovációs együttműködést is.
 

Már rendelkezik diplomával? Önnek az alábbi képzést ajánljuk!

Marketing mesterképzés: a cél, olyan magasfokú marketing elméleti ismeretekkel és magabiztos gyakorlati alkalmazási készségekkel rendelkező okleveles közgazdászok pályára állítása, akik képesek felismerni egy vállalat marketing környezetének valamennyi összefüggését, és ennek megfelelően irányítani a vállalat piaci műveleteit.


emberközeli alaíras