Az MH 54. Radarezrednél jártak a veszprémi tagok

A SINOSZ Veszprém Megyei Szervezetének tagjai a Magyar Honvédség 54. Radarezredét látogatták meg 2018. június 19-én, kedden délután 1 órakor, a SINOSZ Szakmai és Érdekvédelmi Program keretében.

Az érdeklődők már két héttel az esemény időpontja előtt – a SINOSZ megyei titkárán keresztül – eljuttatták a személyi adataikat a Radarezred kapcsolattartójának. Erre a katonai objektum területére való belépéshez volt szükség.

Az adott napon kis csapatunk Földesi Éva jelnyelvi tolmács segítségével – akinek köszönjük az akadálymentesítést –  betekinthetett a Radarezred életébe.

A szigorú beléptetést követően Zentai László ezredes, parancsnok előadását követhettük figyelemmel, aki főleg Magyarország légvédelméről beszélt, előadását a radarokról készült képek kísérték. Ezt követően a csapatszobát látogattuk meg, ahol régi egyenruhákat, fegyvereket és katonai  jelvényeket, kitüntetéseket nézhettünk meg közelről. Végül fegyverzettechnikai bemutatón vehettünk részt.

A program nagyon jól sikerült, a tagok aktívan vettek benne részt, bátran feltették kérdéseiket. A helyszínről mindenki elégedetten távozott. Reméljük, hogy a következő program ugyanilyen élményekkel teli lesz!

Pócza Barbara megyei titkár

2018-06-23T08:52:20+00:00
A SINOSZ TAGSZERVEZETEINEK ÜGYFÉLFOGADÁSI IDEJE
A megyei és helyi szervezetek ügyfélfogadási idejét, "nyitva tartását" a gombra kattintva tudjátok megnézni:
Ügyfélfogadási idő
close-image

SINOSZ 2019. évi

tagdíjbefizetési tudnivalók
Lásd itt
10 éve nem változott a SINOSZ-tagdíj!
close-link
2019. évi tagdíjak