Kedves Tagjaink!

A SINOSZ Budapesti Nagyothallók Szervezete a Budakeszi Vadasparkba szervez látogatást.

A közel 30 hektáros cseres-tölgyes erdőben működő vadaspark célja, hogy természetes élőhelyükön mutassa be a Magyarországon őshonos vad- és háziállatvilágot, illetve a Kárpát-medencébe betelepült fajokat. A Budakeszi Vadaspark fontos küldetése, hogy felhívja a látogatók figyelmét a természet és a fajok védelemére, a biológiai sokféleség megőrzésére, illetve a környezettudatos gondolkodásra.

Időpont: 2021. szeptember 11-én, szombaton

Találkozó: 9:40-10:20 között a Széll Kálmán tér metrókijárata előtt

Indulás: 22-es busszal 10:30-kor
Utazás, megközelítés
: 15 megállót megyünk a Szanatórium utca (Vadaspark) megállóig, onnan pedig együtt kényelmes, 20 perces sétával érkezünk meg a Budakeszi Vadasparkhoz.

Kedvezményes belépőjegy SINOSZ-tagoknak és 1-1 fő kísérőjüknek: 200 Ft
A normál jegyárakat és a további kedvezményeket a Budakeszi vadaspark honlapján tudjátok megnézni: https://budakeszivadaspark.hu/hasznos-infok/jegyarak/. A jegyvásárlás egyénileg történik!

Jelenleg nem kötelező a védettségi igazolvány és a maszkviselés, de ez változhat az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően.

Rossz idő esetén is megtartjuk a programot, esőkabátot vagy esernyőt hozz magaddal! Kényelmes ruházatban és túracipőben vagy sportcipőben ajánlott jönni.

Bemutatók a Budakeszi Vadasparkban:

A vadaspark 18 óráig tart nyitva, zárásig szabadprogram egyénileg lehetséges.

A programot a SINOSZ SzÉP keretében rendezzük meg, jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk.

A programra nemcsak szervezetünk tagjait és hozzátartozóikat, hanem a többi szervezetből más érdeklődőket is hívunk. Szeretettel várunk Benneteket!

Kérjük, jelezd részvételedet határidőig a szokásos elérhetőségeken, Kupsza-Kerekes Zsuzsanna szervezeti ügyintézőnél:

Jelentkezési határidő: szeptember 10-ig