A tatabányai Jászai Mari Színház ⋅ Népház
sok szeretettel meghívja a siket és nagyothalló nézőket a 2019-2020 as évad új zenés darabja, a

CABARET

című világhírű musical jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített előadására.

Az előadás időpontja:

A Magyar Jelnyelv Napján,
2019. november 9-én, szombaton, 19 órai kezdettel
.

A remélhetőleg maradandó színházi élményt nyújtó előadást követően ingyenes közönségtalálkozóra is várják a nézőket, melyen kérdezhetnek az előadás szereplőitől, faggathatják őket a díszletről, kellékekről, kihívásokról és sok minden másról!

A darabról:
1930-at írunk, szilveszter estéje van. Clifford Bradshaw, a fiatal amerikai író Berlinbe érkezik, hogy témát és ihletet találjon új regényéhez. Alig száll le a vonatról, máris összefut egy elbűvölő angol lánnyal, Sallyvel, aki a híres-hírhedt Kit-Kat Klub énekesnője. Sallynek nem lehet ellenállni: másnap összeköltöznek, és Cliffet beszippantja a világváros éjszakai élete, a kabarék szabad és szemtelen levegője. A szabadság azonban nem tart sokáig, a fasizálódó országban már a legutolsó lebujba is betör az agresszió, a „berlini buli” pedig hirtelen véget ér. Cliffnek és Sallynek döntenie kell, hogy szemet hunyva elfogadják-e az új világrendet, vagy elmenekülnek, amilyen messzire csak tudnak.

Kedvezményes jegyár siket és nagyothalló nézők, valamint kísérőik számára: 1000,- Ft/db
Jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában, valamint online is, illetve igény szerint foglalhatók a színház szervezésén.

Ismertető, szereposztás: CABARET
Előadásfotók: galéria