TÖLTS VELÜNK EGY VIDÁM NAPOT SZERVEZETÜNK SZÜLETÉSNAPJÁN!

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete 2021. szeptember 4-én 10 órától – jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített – CSALÁDI EGÉSZSÉGNAPRA várja tagjait és hozzátartozóikat Nyíregyházára, az Erdei Tornapályára.

Az egész napos rendezvényen 10 és 14 óra között vendégeink lesznek a Spirit Közhasznú Egyesület tagjai, akik elkötelezett hívei az egészséges életmódnak.
Ebben a 4 órában segítségükkel megismerkedünk a MediBall alapjaival, ami egy ütővel-labdával játszható, a tai chi mozgáskultúrájára épülő, lágy és dinamikus mozgásművészet. Nagy előnye, hogy minden korosztály, akár a család mindhárom generációja gyakorolhatja. Egyensúly- és tartásjavító eszközök kipróbálását is lehetővé teszik számunkra.

  • 10 órától szemünket gyönyörködtető MediBall-bemutatót tartanak nekünk, majd azt követően mi is kipróbálhatjuk és gyakorolhatjuk e labdajáték különböző változatait.
  • 11 órától Szilágyi István Hogyan lélegezzünk egészségesen? című előadását kísérhetjük figyelemmel.
  • A közös gyakorlás mellett a SINOSZ SzÉP támogatásának köszönhetően finom salátákat fogunk készíteni különböző zöldségekből, sajtokból és öntetekből.

Ebéd után megemlékezünk a nyíregyházi szervezet megalakulásának 71. évfordulójáról.

Kérünk Benneteket, ha van a régebbi időkből fotótok, vagy más emléketek a szervezeti életről, azt hozzátok magatokkal! Közös képnézegetéssel és sztorizgatással idézzük fel a múltat.

Tartsatok velünk minél többen az egész megyéből, hogy méltón ünnepelhessünk!

Az Erdei Tornapálya az 5-ös, 8-as és 12-es buszjáratokkal közelíthető meg a Sóstói úti Kórház megállóhely mellett.

Rendezvényünket a SINOSZ SzÉP keretében, jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesítve valósítjuk meg.
A részvétel ingyenes.