Kedves Tagok, olaszfai kirándulásra, családi napra várunk Benneteket!

A fenti plakáton megtaláljátok a részletes programot, itt pedig a további tudnivalókat nézhetitek meg.

Fontos információk:

  • Szombathelyről közösen, vonattal indulunk reggel 7.06 perckor, és 7.37 perckor érkezünk Pácsonyba. Onnan az olaszfai különbusszal visznek át minket a faluba.
    Ezért reggel 6.30-tól van találkozó a vasútállomáson! Utána közösen megvesszük a jegyeket! (A jegyeket mindenki magának fizeti: egy út 65 Ft, oda-vissza: 130 Ft.)
  • A programon reggelivel, ebéddel szolgálunk, és délután rétesfogyasztásra is lesz lehetőség!
    Ha valakinek ezen kívül szüksége van még ételre, azt magának kell hoznia!
  • Mivel az ebéd a közösen főzött gulyásleves lesz, ezért kérjük, aki tud, hozzon magával pogácsát! (Kenyeret mi adunk, de akinek nem jelent problémát, segítsen friss pogácsával.)
  • A Kneipp Házban a vízterápia kipróbálására lesz lehetőség, ehhez kérjük, hozzon magával mindenki egy kisebb törölközőt (nehogy megfázzon)!
  • Pácsonyból visszafelé vonattal indulunk 17.53-kor, ami 18.27-kor érkezik Szombathelyre, és/vagy 20.18-kor, ami 20.52-kor érkezik Szombathelyre, attól függ, mennyire csúsznak el a programok, meddig van kedvünk maradni. De bármelyikkel haza lehet menni, aki akar, azt kivisszük az állomásra!

A programot eső esetén is megtartjuk!

A plakáton is írtam, nagyon fontos!

A részvételi díj: 1000 Ft/fő mindenkinek. Gyerekeknek ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2015. június 24., szerda

Aki a határidőig nem jelentkezik, nem tud részt venni a programon! Nem tudunk vele számolni, így sem ajándékot, sem ételt nem tudunk biztosítani a részére!

Kérjük a jelentkezési feltételek betartását!

Üdvözlettel: Fazekas-Leitner Viktória – megyei titkár