A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete és Győri Helyi Szervezete közös szervezésében 2019. június 29-én, szombaton családi sportnapot tartottunk a győri Püspökerdő pihenőparkjában.

Horváth Ferenc megyei elnök és Jagodics Rezsőné helyi elnök köszöntötte a megjelenteket. Az időjárás kedvezett a programnak, amelynek fő elemei a családi sport, ill. a fotópályázat képeinek megtekintése és eredményeinek kihirdetése voltak.

A jelenlévők aktívan vettek részt az ügyességi játékokban, amelyet Kóbor Alida testnevelő tanár irányított.

A háziversenyként meghirdetett elektronikus Tavaszi fotópályázatra elég jelentkező akadt. A pályázók fényképeire a közösségen belül szavazhattak az érdeklődők, és akinek a fotója a legtöbb szavazatot kapta, az győzhetett. A nyertesek egy-egy serleggel és oklevéllel lettek gazdagabbak.

A fotópályázat nyerteseinek névsora és a díjazott képeik címe:

  1. helyezett: Gyűrű Attila – Pipacsok
  2. helyezett: Hollenczerné Renczes Erzsébet Gabriella – Vízpart
  3. helyezett: Málos Ibolya – Virágos fa

A győzteseknek szeretettel gratulálunk!

Jó érzés látni a fényképeken, hogy az idős és fiatal tagok egyaránt részt vettek a programon, jól érezték magukat és tudtak örülni egymás sikereinek. A csapatjátékok mindig jó alkalmat kínálnak a közösségfejlesztésre is. A szabadban végzett mozgás örömet ad és az egészségmegőrzésben is segít. Meghívást kaptak erre a közösségi programra a Máltai Szeretetszolgálat jelnyelvi tolmácsai és Magyar Balázs volt megyei titkár is.

A családi sportnap immár 12 éve hagyomány, és általában a Szent László-napi rendezvényhez kapcsolódik – ezen a hétvégén is Győrben tartották a fesztivált, amely a középkort megidéző időutazást is jelent. Jövőre is ugyanitt szeretnének találkozni egymással a tagjaink, hogy a hagyományt őrizzük meg és vigyük tovább.

A program a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

A megyei elnök és a helyi elnök nevében is további kellemes nyarat és jó fotózást kívánok:
Orbán Evelin megyei titkár