A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei és a Győri Helyi Szervezete 2016. június 25-én, szombaton tartotta hagyományos “Családi Sportnapját” a győri Püspökerdő pihenőparkjában.

A sportnapon lehetőség adódott sportolásra, túrázásra, a közeli Mosoni-Dunában fürdőzésre, az erdei kalandpark kipróbálására, sok-sok baráti beszélgetésre és sokan bekapcsolódtak a pihenőpark szomszédságában aznap tartott “Szent László Napok” programjaiba is.

Az igazi verőfényes, nyári időjárási körülmények között tartott szabadtéri programon részt vettek a győriek mellett a soproni és a csornai hallássérült  tagjaink is.

A vidám hangulatú sportprogramok mellett nagy üstben főtt az ebéd: Dr. Rácz Sándor és neje (önkéntes támogatóink) igen ízletes ebédet főzött.

A családi sportnap a Győri Önkormányzat anyagi támogatásával került megrendezésre, amiért ezúton is köszönetünket fejezzük ki Borkai Zsolt polgármester úrnak.

Megható pillanatokkal zárult az esemény. A hallássérültek egy csokor virágot helyeztek a Mosoni-Duna folyóba, s megemlékeztek az elmúlt évben elhunyt Perjési Frigyesről, a Győri Vízi Polgárőr Egyesület elnökéről, aki az elmúlt években önkéntes munkájával járult hozzá a sportnapjaink sikeres lebonyolításához.

Magyar Balázs megyei titkár