2017. április 2-án, vasárnap házi sporteseményt szerveztek a Bajai Helyi Szervezetben, ahol a szervezők focistamezekkel, szurkolói sálakkal és zászlókkal feldíszítve várták a versenyzőket. 25 fő érkezett a szervezetbe.

Darts kategóriában csak nők vehettek részt, 15 fő női bajai tag kipróbálta az ügyességét. Csocsó kategóriában csak férfiak indultak, itt 10 fő jelentkező volt.

Darts kategóriában véletlenszerűen kisorsolták és beosztották a versenyzőket az A, B és C csoportba. Csoporton belüli körmérkőzés volt, csoportonként az első és második helyezett továbbjutott az elődöntőbe. Az elődöntőben már kieséses mérkőzés volt, aki győzött, az továbbment, aki nem győzött, az kiesett.

Női darts eredményei: 1. hely: Grassy Mária, 2 hely: Kiss Péterné, 3. hely: Bazsa Tiborné.

Csocsó kategóriában sorsolás volt, véletlenszerűen kisorsolták a párokat, akik tetszőleges csapatnevet választottak maguknak. Itt körmérkőzésben mérték össze az ügyességüket és focitudásukat.

Férfi csocsó eredményei: az első helyezést Hunyák Krisztián és Gölöncsér István összeállítású Honvéd FC csapata érte el, vagyis ők nyerték meg a versenyt. Második lett a Stangl Gábor és Kiss Péter összeállítású FC Barcelona csapata, míg harmadik helyen az ifj. Szűcs János és Nagy Imre összeállítású Real Madrid csapat végzett.

A darts- és csocsó házibajnokságot Grassy Mária szervezte.

Gál Franciska megyei titkár