A SINOSZ Csornai Helyi Szervezete 2016. augusztus 6-án sport- és szabadidős programot tartott egy rábaközi település, Sopronnémeti turistaközpontjában.

A kiváló nyári időjárási körülmények és a helyi speciális adottságok mellett szervezett szabadtéri programon 21 fő töltött el egy napot. A rendezvényen győri és mosonmagyaróvári hallássérültek is részt vettek. Jó hangulatban, élményekkel telve szórakoztak, versenyeztek a vidéki élet iránt érdeklődő hallássérültek.

Külön köszönet jár Bognár Sándornak, Sopronnémeti település  polgármesterének, hogy lehetővé tette a turistaközpontban a helyi összejövetelünk lebonyolítását. Elismerés jár a szervezőknek is, Gyűrű Józsefnének és Horváth Imréné tagunknak, továbbá mindazoknak, akik adományokkal segítették a sopronnémeti programunk sikeres lebonyolítását. A rendezvény hozzájárult a megalakulásának 1 éves évfordulóját is ünneplő Csornai Helyi Szervezet közösségi életének a fejlesztéséhez és más helyi szervezetekkel tartott kapcsolatok elmélyítéséhez.

Némethné Endrődy Margit helyi elnök, Csorna