2019. október hónapban a megyei jubileumi ünnepség mellett Székesfehérváron versenyre is sor került, melyet a Fehérvári Steel Darts csapata szervezett október 12-én, szombaton dartsverseny keretében.

A versenyfelhívásra több megyéből jelentkeztek csapatok. A versenyt Székesfehérvár egyik legnagyobb dartsklubjában – az előző évhez hasonlóan – a Csónakázó-tó melletti Ikon Darts Clubban rendezték meg.

Több mint félszáz versenyző és érdeklődő vett részt ezen a izgalmas versenyen. Az eseményt 10 órakor a székesfehérvári csapat vezetője, Pozsárné Marosi Erika üdvözlő beszéddel nyitotta meg, ismertette mind a női, mind a férfi csoport beosztását, melyet előző nap sorolással döntöttek el a szervezők.

A versengés során az ellenfelek egymást is alaposan megizzasztották, a pontozók nem győztek rajzani a versenyzők között, kora estig suhantak a nyilak feszült figyelem kíséretében.

A verseny nemcsak az összpontosításról szólt, hanem lehetőséget adott rég nem látott ismerősökkel, barátokkal való kötetlen beszélgetésre is.

Dartsversenyeredmények:

Női eredmény:

  1. helyezés: Pusztai Tiborné (Székesfehérvár)
  2. helyezés: Barnáné Bán Melinda (Pécs)
  3. helyezés: Turóczy Erika (SHSE)

Férfi eredmény:

  1. helyezés: Fecoka Rommijuvefan (SHSE)
  2. helyezés: Kovács Attila (SHSE)
  3. helyezés: Rezák Zsolt (Szeged)

Legmagasabb dobópont:

  • Fecoka Rommijuvefan – 180 pont
  • Király Judit – 138 pont

Gratulálunk a díjazottaknak!

Az esemény a SINOSZ SzÉP támogatásával valósult meg.