2016. szeptember 16-án délután a T.É.M.A. projekt keretén belül Digitális írástudás-fejlesztés interaktív programra vártuk az érdeklődőket. Nem nagy létszámmal, de annál nagyobb érdeklődéssel és sok kérdéssel érkeztek a tagok. Szakember segítségével rávilágítottunk az okoseszközökben rejlő lehetőségekre, valamint arra, hogy azok alkalmazása könnyebbé, élvezetessé teszi napjainkat.

Takács Ferenc nagyothalló informatikus fiatalember tartott előadást a technika fejlődéséről, milyen változások történtek az elmúlt években. Igyekezett azokat a lényeges információkat átadni a jelenlevőknek, amelyek a mindennapi okoseszköz-használatot gördülékenyebbé, hatékonyabbá teszik.

Miután minden felmerülő kérdésre a gyakorlatban válaszolt, következett egy kis honlapkezelési tájékoztató. A SINOSZ-honlap megújulása óta többször szembesültünk azzal a problémával, hogy a tagok nehezebben kezelik a megváltozott felületet. Emiatt úgy gondoltuk, hogy itt a remek alkalom arra, hogy a gyakorlatban mutassunk be praktikus dolgokat. Nagyon hasznosnak tartották a délután ezen részét is, sok új, és hasznos információval lettek gazdagabbak!

A délutánt azzal zártuk, hogy folytassuk! Van még mit tanulni!

Köszönjük az aktív részvételt!

Nagy Ágnes megyei titkár