Egyik csütörtöki klubnapunkon elhatározták a klubban tagjaink, hogy kipróbálják az asztalosinas mesterséget. Az apropót az adta ehhez, hogy Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által 2016-ban kiírt pályázaton (Fogyatékosügyi keret) elnyert támogatással új asztalokat vásárolhattunk szegedi szervezetünk klubhelyiségébe az elmúlt évben.

A klubba járók családi és baráti összefogással, önkéntes munkában összeszerelték a megvásárolt asztalokat, amelyek “lapra szerelt” állapotban érkeztek a SINOSZ Szegedi Helyi Szervezetébe. Remek volt az összhang, a munkamegosztás, ügyesen egymás keze alá dolgoztak a szorgos “asztalosok” – ezúttal öten voltak. Köszönjük szépen a lelkes felajánlást azoknak is, akik most nem tudtak eljönni egyéb elfoglaltságuk miatt, legközelebb már számítunk rájuk is!

Joggal lehetnek büszkék magukra tagjaink, egy valódi asztalosműhelyben sem ment volna jobban a munka! 🙂 Nagy-nagy köszönet jár azoknak, akik szombati pihenőnapjukat ezzel az egész tagság részére szóló, hasznos munkával töltötték!

Kik is ők?

Kálmán Zsuzsanna Katinka, Kovács László, Kovács Lászlóné, Nagyné Fehér Gizella, Nagy Sándor.

Köszönjük a közösségért végzett munkájukat!