2020. szeptember 12-én egészségnapot tartott a SINOSZ Ózdi Helyi Szervezete az egészséges életmód jegyében. Szakemberek közreműködésével életviteli tanácsadást és ingyenes egészségügyi szűrést biztosítottunk tagjainknak.

Hideg reggel volt, de a napsütés ereje már jelezte: szép nap lesz. Az Ifjúsági Parkban, a „szigeten” (félsziget!) találkoztunk: SINOSZ-tagok, az EFI (Ózdi Egészségfejlesztési Iroda) 9 dolgozója, a Magyar Vöröskereszt ózdi szervezetének vezetői, érdeklődők.

Megkezdődtek a mérések, egészségügyi, étrendi tanácsadások. A Városi Televízió munkatársai is megjelentek, érdeklődve nézték az eseményeket – még a kacsák is csodálkoztak a nyüzsgésen – nagyon sokan részt vettek a rendezvényen. Az ÓVTV végig vette a tanácsadást, a mérési munkák mellett – illetve tesztírást a hallottakról, látták az izgalmas eredményeket.
Az Ózdi Városi Televízió filmes tudósítását itt lehet megnézni: Életmódnap

Az I. helyezett labdát, a II. sárgadinnyét kapott, aztán emléklapokat, szép, egészséges, finom gyümölcsöket kaptak a többiek.

Rengeteg jóízű tea fogyott el a nap folyamán.

Késő délutánig elhúzódott a program, még megvártuk a miskolci választásról hazaérkezetteket is. A kora őszi kellemes időjárás kedvezett a szabadtéri játékoknak, sokat mozogtunk is – ez az Életmódnap igazán jól sikerült a SINOSZ SzÉP támogatásával.