Kedves Tagjaink!

Tudjuk, nagyon várjátok már, hogy ismét együtt lehessetek a tagtársaitokkal, de legfőképpen a szeptember végi Siketek Világnapja rendezvényünket.

Mi is nagyon készültünk a világnapra, hónapok óta folytak az előkészületek, sajnos azonban a terveinket meghiúsítja a járványügyi helyzet újbóli romlása, ezért fájó szívvel, de kénytelenek vagyunk törölni az eseményt:

A 2020. évi, Tatabányára tervezett Siketek Világnapja rendezvényünk ELMARAD!

Mivel a járványhelyzet ismét kedvezőtlenebbé vált az elmúlt hetekben, és várható a fertőzöttek számának további emelkedése, Szövetségünk úgy döntött, hogy mindnyájunk biztonsága érdekében sajnos továbbra is szüneteltetnünk kell a beltéri klub- és szervezeti programokat. A szabadban azonban nyugodtan lehet programokat és klubnapokat tartani – a szervezet udvarán, vagy kirándulás, túra, városnézés és egyéb kültéri programok formájában.

A járvány továbbra is jelen van Magyarországon, és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi előírások következetes betartásával tudjuk elkerülni a további szigorításokat és korlátozásokat. A megelőzés legfontosabb módja most az, hogy akinek COVID-19-gyanús tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, vagyis a tagtársakkal se találkozzon, még a szabad levegőn sem! Kérjük, hogy vegyétek komolyan az üzletekben és tömegközlekedési eszközökön előírt előírt maszkhasználatot és távolságtartást is!

Köszönjük, hogy vigyáztok egymásra.