A siketek világnapja alkalmából Emeld a kezed! címmel 2018. szeptember 22-én Zalaegerszegen, az Apáczai Csere János Művelődési Központban tartotta a SINOSZ idei kiemelt rendezvényét. Az esemény rendezője, házigazdája ezúttal Zala Megyei Szervezetünk volt.

Fergeteges hangulat jellemezte a világnapot! Körös-körül mosolygó arcok. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálták az életkoruknak és érdeklődésüknek megfelelő programot.

A színpadon a köszöntőket szakmai program követte, melyen érdekes beszélgetés folyt. A rövid szünetben a büfében finom ételek és italok várták a vendégeket. A tornateremben elsősegély-bemutatót lehetett látni, míg az emeleten Tüsi bohóc szórakoztatta a gyerekeket. A kézművesek segítségével kis csokrok, csuprok, hímzések, fafaragások, henna- és csillámtetoválások készültek.

A színpad újra megtelt: 25 dobos indította a délutánt. A színpad előtti téren táncos párok élvezték a ritmust. Színes programok sora következett. De erről majd a következő írásunkban olvashattok, hamarosan.

Most a képek beszéljenek magukért 🙂