2017. június 10-én (szombaton), 14.00-18.00 óráig egészség- és sportnapot szervezünk Szolnokon, a NEFAG játszótér területén.

Ezen a délutánon lesz Fitform Aerobic bemutató Szaszával, majd életmód-tanácsadás, elsősegély- és újraélesztési bemutató, egy kis táncóra mindenkinek Gabival, vérnyomás-vércukormérés, Pétanque (francia eredetű golyójáték), és segítőkutyás bemutató.

Vendégeink lesznek az ÉN IS VAGYOK! Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesülete, a Pannon Halláscentrumok egy standdal várja a siket és nagyothalló érdeklődőket, valamint az Esély Szociális Közalapítvány is készül erre a napra. A NEFAG Zrt. jóvoltából – azon túl, hogy a játszótér területén kerülhet megrendezésre ez a program – a vadaspark 500 Ft/fő, kedvezményes árú belépőjeggyel látogatható az esemény ideje alatt.

Szeretnénk, ha az érdeklődők betekintést nyerhetnének különböző mozgásformákba, illetve erősítenénk azt, hogy nincsenek akadályok! A mozgás is mindenki számára elérhető! 

A szolnoki Tesco Extra Áruház jóvoltából kis kóstolót is tartunk gyümölcsökből, péktermékekből, valamint – a folyadékfogyasztás fontosságára felhívva a figyelmet – ásványvizet is osztunk majd!

Mindenkit várunk szeretettel ezen a délutánon! 

A program a T.É.M.A. projekt keretén belül kerül megrendezésre!

Az esemény hangosítással és jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített.

Elérhetőség

Nagy Ágnes megyei titkár