Valamennyi SINOSZ-tag figyelmébe ajánljuk ezt az ÚJ lehetőséget:

Esélyautó – egy új esély az autóvásárlásra

Az Esélyautó Magyarország Kft. az öt legnagyobb, fogyatékos embereket tömörítő érdekvédelmi szervezettel* együttműködve gépjárműszerzési támogatást nyújt fogyatékossággal élő – hallássérült, mozgássérült, látássérült, autista és értelmi fogyatékos – emberek számára.

Az Esélyautó Mobilitás Program lehetőséget ad új gépjármű kedvezményes áron történő megvásárlására azoknak a fogyatékossággal élő személyeknek is, akik a jelenlegi gépjárműszerzési állami támogatás igénybevételére nem jogosultak, de a Fot. törvény szerint fogyatékos személynek minősülnek.
A SINOSZ valamennyi tagja, a siket és a nagyothalló igénylők számára is biztosított ez a lehetőség!

Az Esélyautó a Peugeot márka importőrével közösen kedvezményes terméket dolgozott ki a SINOSZ- és a többi érdekvédelmi szervezeti tagok számára.

Milyen előnyei vannak az Esélyautó Mobilitás Programnak?

 •  Az állami gépjármű-vásárlási támogatás** igénybevételére jogosult súlyosan fogyatékos személyeken kívül jóval szélesebb kör, ötször több fogyatékossággal élő ember, a SINOSZ, MEOSZ, MVGYOSZ, ÉFOÉSZ és AOSZ valamennyi tagja részesülhet a flotta kedvezményes gépjármű-vásárlásban.
 • A Kedvezmény Közösségben hamarosan további vásárlási kedvezmények érhetők majd el üzemanyag vásárlásához, és folynak az egyeztetések gyógyszer, élelmiszer, ruházat stb. vásárlásához igénybe vehető kedvezményekről is. Ez a lehetőség független az autóvásárlástól!
 • Az igénylők rövid idő alatt hozzájuthatnak a megrendelt autóhoz: kereskedői készletről akár 1 hónap, gyári rendelés esetén akár 3 hónap alatt átvehető a gépjármű.
 • A Peugeot márkák 8-10 modelljéből lehet választani az országos lefedettségű márkakereskedői hálózatban.
 • Szükség esetén kedvező finanszírozási ajánlat.
 • Csak egy regisztráció szükséges a belépéshez.
 • A jogosultságot az érvényes SINOSZ-tagsági igazolvánnyal elegendő igazolni.
 • Rendszeres tájékoztatás hírlevélben és Facebookon keresztül a folyamatosan bővülő kedvezményes programokról és eseményekről.
 • Az igénylőn kívül az általa megjelölt további három személy is vezetheti a gépjárművet.
  Az előnyökről bővebben és a gépjárműszerzés folyamata

Tisztelt SINOSZ-tag!

Engedje meg, hogy az Esélyautó Mobilitás Programja bemutatkozzon Önnek!

Az Esélyautó egy olyan szervezet, amely tevékenységével az Ön és családja életkörülményeire merőben pozitív hatással lehet.
Az Esélyautó több Partnerével is azon dolgozik, hogy létrehozzon olyan konstrukciókat, amellyel élve hatalmas segítséget nyújtson az Ön számára.

Mit jelent ez pontosan?

A Kedvezmény Közösség programban a fogyatékos emberek az élet számos területén vehetnek majd igénybe kedvezményeket (pl.: üzemanyag, gyógyszer, élelmiszer, ruházat stb.). Ennek a kidolgozása folyamatban van. Ezen folyamatosan bővülő kedvezmények nemcsak a gépkocsivásárlókra vonatkoznak, hanem bárkire, aki érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkezik a SINOSZ tagjaként, és regisztrál az Esélyautó honlapján.

Fontos számunkra, hogy karitatív tevékenységekkel is támogathatjuk a közösséget.
Az Esélyautó már több gépjárművet is felajánlott és díjmentesen rendelkezésre bocsátott a Peugeot importőr segítségével, hogy a helyi önkormányzat non-profit szervezetei élelmiszert és gyógyszert szállítsanak a fogyatékossággal élő emberek részére. A mobilitási program a mindennapi nehézségeket tette könnyebbé.

Most az Ön részére dolgoztunk ki egy ajánlatot, amely új, Peugeot márkájú autó vásárlására vonatkozik:

Mobilitás Program – a PEUGEOT ajánlata

Ahhoz, hogy a kiemelkedő kedvezményt igénybe vehesse, első lépésként érvényes tagsági igazolvány birtokában regisztrálnia kell a https://www.eselyauto.hu/regisztracio/ link alatt.

A regisztráltak között nyereményjátékot hirdetünk!

Az első 100 regisztráló között 1 hétre egy Peugeot személyautót sorsolnak ki ingyenes használatra 20.000 Ft értékű MOL üzemanyag kártyával.

További információk: nyereményjáték

Bővebb tudnivaló az Esélyautó weboldalon.

Keresse bizalommal az Esélyautó munkatársait: https://www.eselyauto.hu/kapcsolat/

*SINOSZ, MEOSZ, MVGYOSZ, ÉFOÉSZ, AOSZ
**Lehetőségautó program