Esélyautó – Mobilitás Program

Az Esélyautó tavaly kezdte meg tevékenységét, célunk a teljes fogyatékos társadalom mobilitásának megsegítése.

Két importőrrel, a P Automobil Import Kft.-vel és a Porsche Hungária Kft.-vel alakítottuk ki kedvezményeinket, amely lehetőségek elérhetetlenek lennének más körülmények között.

Emellett, egy évvel ezelőtt csatlakozott az Esélyautó programjához a hazai flottapiac legnagyobb magyar tulajdonú szereplője, a Mercarius Flottakezelő is, akik azóta is aktívan támogatják cégünk segítő munkáját és hozzájárulnak a mozgássérült emberek mobilitásának biztosításához.

Az Esélyautó új autók kedvezményes vásárlásában segíti a fogyatékossággal élő embereket. Amennyiben kérdés merül fel a vásárlással kapcsolatban, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az aktuális ajánlatokat itt tekintheti meg:

PEUGEOT: http://bit.ly/eselyauto-peugeot-sinosz

SEAT: http://bit.ly/eselyauto-seat-sinosz

♥♥♥ Karitatív tevékenységek

Az Esélyautó számos karitatív tevékenységet is végzett az elmúlt 1 év során. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy találtunk Partnereket, akik ebben a segítségünkre voltak.

Folyamatosan rotálódnak PEUGEOT és SEAT Esélyautóink városról városra, és segítik az adott közösségben a rászorulók számára az élelmiszer- és gyógyszer-ellátmányok szállítását.

Általában 2-3 hónapot töltenek az autók egy adott városban, így teljesítettek szolgálatot már Szombathelyen, Kecskeméten, Nyíregyházán és hamarosan Miskolcon is.

videók: Esélyautó Magyarország Youtube-csatornája

Továbbá nyereményjátékban sorsolunk ki PEUGEOT személyautókat azon fogyatékos személyek között, akik regisztrálnak a honlapunkon a tagsági igazolványuk számának a megadásával.

Az első PEUGEOT Nyereményautó 1 hétre már gazdára is talált, ennek eseményéről beszámoltunk az Esélyautó Facebook- és weboldalán: https://www.eselyauto.hu/hirek-esemenyek/eselyauto-nyeremenyjatek/

Mindenképp érdemes regisztrálni a weboldalunkon és követni minket a Facebookon is. Friss híreinket ezeken a platformokon tesszük közzé.

Ingyenes regisztráció

Az Esélyautó folyamatosan dolgozik azon, hogy minél szélesebb körhöz eljuttassa lehetőségeit, ezért a regisztrációs felületünket kibővítettük, így már Pártolóként is regisztrálhatnak. Ez azt jelenti, hogy ide várjuk azok jelentkezését, akik a fogyatékos embereket segítik: családtagok, rokonok, szomszédok, akik együttéreznek vagy dolgoznak a közösséggel.

Egyéb kedvezményeinket külön kell majd igényelni weboldalunkon, azok lehetőségéről értesíteni fogjuk regisztrált tagjainkat, ezért már most érdemes az ingyenes regisztrációt megtenni a www.eselyauto.hu weboldalon.

Újabb kihagyhatatlan lehetőség – Nyereményjáték

Azok számára, akik ajánlják az Esélyautót, nyereményjátékot hirdetünk, melynek nyereménye ismét egy PEUGEOT gépjármű 1 hetes használatát eredményezi.

Nem kell ehhez mást tenni, mint megírni az info@eselyauto.hu e-mail címre az ajánlott személyek nevét, akik már regisztráltak az oldalunkon az Ön ajánlásával 2021. 05. 14-ig.

Aki minimum 5 személyt meg tud jelölni, kvalifikálja magát és részt vesz a sorsoláson. Az a személy nyer, aki a legtöbb ajánlást megszerzi és meg is írja nekünk. Ajánlás-egyenlőségek esetében pedig sorsolunk.

További részletek: https://www.eselyauto.hu/egyeb/ujabb-kihagyhatatlan-lehetoseg-nyeremenyjatek/

Célunk az információ széles körben való elterjesztése, ezért megköszönünk minden megosztást és ajánlást.

Köszönjük megtisztelő bizalmát: