A SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete – hagyományaihoz híven – idén is részt vett a Nógrád megyei Esélynapon, amelyet Salgótarjánban rendeztek meg 2020. szeptember 11-én.

Külön információs sátor várta az érdeklődőket, ahol az októberben induló jelnyelvi tanfolyamunkról kaphattak részletes tájékoztatást, továbbá – főleg a gyermekek nagy örömére – egy kvízkérdéssort tölthettek ki, és tárgyjutalomban részesültek. A gyermekeknek és a résztvevőknek egy kis érzékenyítő foglalkozást is tartottunk.

A rendezvény  ünnepélyes megnyitója után a szervezők különböző játékos feladatokkal, családpolitikai és EU kiadványsátorral, környezetvédelmi ismeretekkel kapcsolatos nyereményjátékkal, mobil játszótérrel, az egyesületek bemutatkozó sátraival, valamint játékos programokkal várták az alkalomra kilátogató családokat, gyermekeket, óvodai és iskolai csoportokat. Kézműves foglalkozás, puzzle, zenés kvízjáték, kulturális programok, különféle produkciók, fellépők, továbbá az akadálymentesítő eszközök bemutatása mellett vakvezető kutyák bemutatkozása is várta a látogatókat.

Kitelepülésünk a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.


Az esemény képgalériája:

A NOOL Nógrád megyei hírportál cikkét ide kattintva olvashatjátok el.

Márton Márk megyei titkár