Nőnap

2016-ban sem maradhatott el a nők ünneplése. Március 18-án a férfiak egy-egy rózsaszállal lepték meg a hölgyeket, jelképezve, hogy milyen fontosak. A bajai hölgyek meglepődve fogadták a köszöntést. Ismételten egy jó hangulatú délutánt tudhatunk magunk mögött.

Lángossütés

Május 27-én, egy klubnap alkalmából, Marsi Hajnalka és néhány segítője az utánozhatatlan kefires lángossal várta a tagokat. Nagyon jó hangulatban telt a délután; a résztvevők hideg teával oltották a szomjukat.

Juhász Ferenc Baján járt!

Június 4-én a T.É.M.A. program keretében valósult meg az érdekvédelemről szóló előadás, amit Juhász Ferenc, a SINOSZ esélyegyenlőségi referense tartott. A SINOSZ  Bajai Helyi Szervezet tagjai egy igen érdekfeszítő és szórakoztató szombat délutánon vettek rész, amely folyamán, egy aktív prezentáció során, a jelen lévő tagok sok kérdésre választ kaphattak. A program azért is különleges volt, mert a résztvevők mindannyian kivették a részüket az előadás során, hol  játékos feladatokkal, hol véleményük kinyilvánításával. Egy jó hangulatú és tanulságos előadással gazdagodtunk. Örömünkre szolgál, hogy megvalósulhatott ez a csodás délután!

Szüreti bál

Szeptember 24-én megünnepeltük a szüretet. Marsi Hajnalka főszervezésével történt az esemény megvalósítása, annak érdekében, hogy egy kellemes, jó hangulatú délutánt töltsenek el együtt a tagok.  A helyiség feldíszítettségének köszönhetően, az érkező vendégek orrát az ősz és a szüret illata csapta meg. Tökök, szőlőfürtök, különböző gyümölcsök, falevelek, termések segítségével tudták ezt megteremteni. A tagok a kreativitás határait nem ismerve készítették el a madárijesztőt. Hajnalka főzőtudományának köszönhetően az asztalra disznópörkölt is került.

II. Sugó kupa

Október 22-én Baján lezajlott a SUGÓ KUPA pingpongverseny. Először egyéniben volt (női és férfi kategóriában) csoportmérkőzés, majd vegyes páros kategóriában is. A csoportmérkőzés után kieséses ágról lehetett továbbjutni a negyeddöntőbe, elődöntőbe, majd a döntőbe.
Mindenkinek gratulálunk a szép eredményekhez!

VégeredményEgyéni női kategória: 1. Iola Pamela 2. Grassy Mária 3. Perényi Brigitta 4. Gál Franciska
Egyéni férfi kategória: 1. Bleszák Csaba 2. Nagy Gábor 3. Ifj. Szűcs János 4. Rezák Zsolt
Vegyes páros kategória: 1. Turóczy Erika – Nagy Gábor 2. Grassy Mária – Ifj. Szűcs János 3. Dömők Lívia – Bleszák Csaba 4. Iola Pamela – Cseresnyés Zoltán