A SINOSZ Somogy Megyei Szervezete 2016. december 10-én megyei taggyűlést szervezett egy külső helyszínen, a kaposvári Vasút Étteremben, hiszen a szervezetinél nagyobb teremre volt szükségünk. A megyei taggyűlésen közel 100 tag vett részt egész Somogy megyéből. Máté-Mártonné Iványi Katalin megyei elnök és Szalkai Iván megyei titkár beszámolt a 2016. évi eseményekről, sikerekről, nehézségekről, a pénzügyi helyzetről, és a jövő évi tervekről.

A megyei taggyűlés után 2 fogásos karácsonyi ebéd volt az étteremben, aztán karácsonyi műsor következett. Ihárosi Renáta megyei elnökségi tag konferálta a műsort.

A műsorban közreműködtek: Galamb László karácsonyi köszöntőt tartott, Kaszap Istvánné és Máté-Mártonné Iványi Katalin énekelt, Nyári Anikó – Schléglné Kiss Renáta – Sándorné Sebestyén Éva jelnyelven előadták a Hull a pelyhes… című dalt, és kivetítve láthattunk felvételről egy a jelnyelvi tanfolyami hallgatók által jelnyelven előadott karácsonyi verset.

Ezután a Mikulás is megérkezett, akitől 9 gyermek kapott Mikulás-csomagot, majd tombola következett – szép nyereményeket vittek el a nyertesek. A program zárásáig kötetlenül beszélgettek a vendégek.

Szalkai Iván megyei titkár